Fiecare eveniment vine cu o viziune. Viziunea clientului.

Indiferent daca viziunea este sa motiveze, sa educe sau sa impresioneze, noi putem sa livram mesajul.

Filmari

Creatie video si transmisie live cu mai multe camere pe ecran LED

Organizari evenimente

Echipament profesional ­scena, transport si o gama completa de echipament tehnic de profil

Instalatii Sunet

990 dispune de o varietate de echipamente profesionale audio de ultima generatie

Light Design

Dispunem de echipamentul si logistica necesare organizarii oricarui spectacol de lumini

Webdesign

Doriti sa comunicati simplu si eficient despre serviciile si produsele pe care le puneti la dispozitie? Va oferim soluţii profesioniste de web design.

Scenografie

Ceea ce oferă 990Show prin departamentul scenografic este o abordare nonconformistă a modelării spațiului destinat evenimentului prin intervenții de mare impact artistic care pleacă de la ceea ce oferă fiecare locație în parte.

Scenografie

 

Ambientul spectacolului și de asemenea fundaluri reprezentative pentru trupele care apar pe scenă , precum și pentru identitatea întregului eveniment. Adică modelarea spațiului scenic pentru a se plia perfect pe necesitățile evenimentului atât ca mesaj cât și ca identitate vizuală.

Ceea ce oferă 990Show prin departamentul scenografic este o abordare nonconformistă a modelării spațiului destinat evenimentului prin intervenții de mare impact artistic care pleacă de la ceea ce oferă fiecare locație în parte. Departamentul scenografic va descoperi și valorifica ceea ce este mai deosebit și semnificativ în ficare locație pentru fiecare tip de eveniment la nivel conceptual, plastic și spectacular.

Identificarea conceptului scenografic adecvat mesajului spectacolului. Producerea și implementarea scenografieie în dinamica spectacolului prin decoruri și costume. Clientul poate să aleagă de la butaforie până la iluzii optice create de perspectivă sau amenajarea întregii locații conformă cu tema și natura evenimentului.

  • Scenografii pliate pe mesajul urmărit de fiecare eveniment în parte

  • Încă din faza de concept se va urmări maximul de efect cu minimul de efort financiar din partea clientului.

  • Întreaga scenografie va fi adaptată noilor tehnologii ale spectacolului, oferind investiției în aceste tehnologii impactul maxim.

  • Relația cu beneficiarii evenimentului se va face prin schițe de idee, schițe tehnice și machete la scară.

EVENIMENTE

Putem furniza scena necesara impreuna cu sistemul de sonorizare si lumini conform cerintelor clientului pentru cele mai diverse acţiuni si evenimente precum:

  • Concerte, spectacole
  • Lansari, promotii
  • Conferinte, congrese
  • Petreceri, party-­uri
  • Evenimente corporate

Fie ca este vorba de zilele unui oras, un eveniment sportiv, concert, spectacol, prezentare de moda, lansare, putem furniza scena necesara impreuna cu sistemul de sonorizare si lumini conform cerintelor clientului.

Experienta noastra impreuna cu integrarea inovatiilor tehnologice in domeniul evenimentelor ne face diferiti de toti ceilalti.

Misiunea noastra este sa oferim tehnologia si solutia artistica corecta si sa ne asiguram ca functioneaza indiferent de conditii.

Pachetele noastre flexibile, consultanta, si reala disponibilitate atot ceea ce este nevoie pentru un eveniment de succes reprezinta o solutie potrivita pentru planurile dumneavoastra.

PROIECTE

 

Experienta si pasiunea echipei noastre si tehnologia disponibila ne face competitivi
in orice situatie.